Er gebeurt veel!

Jullie hebben de laatste tijd heel weinig van mij vernomen, met reden helaas. In maart ben ik gevallen met gevolgen waar ik voorlopig nog flink last van zal hebben en dit ook gevolgen heeft voor het dotten en de workshops. Ik hoop dat het mogelijk is in het najaar een programma aan te kunnen bieden. Natuurlijk als dit ook mogelijk is vanwege de maatregelen die het RIVM stelt met het corona virus.

Ik hoop dat de dotters onder ons, blijven dotten. In deze tijd met spanning en onzekerheid geeft dotten een rustmoment, je creativiteit brengt je bij je gevoel en maakt het mogelijk, al is het maar eventjes, naar binnen te keren.

Voor degene die dotten willen leren, mail me met je vragen. Ik help je graag op weg. Ik hoor graag van je.

Warme groet, Nicky

Workshop Mandala Dotpainting.

De mandala is een spiritueel symbool en betekent “magische cirkel” in het Sanskriet. Het maken van een mandala stimuleert de verbinding tussen ratio en gevoel en heeft een meditatieve werking.

Bij het maken van een mandala gaat het om het proces, werken vanuit je intuïtie en contact maken met jezelf. Een mandala kan ook gemaakt worden vanuit een vraag en krijgt daardoor een speciale betekenis.

Het maken van een mandala met dotpainting is werken vanuit dezelfde principes, namelijk  Intuïtief, meditatief, in het nu zijn, verbinding maken met jezelf en helend.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20200306_163911-mandala-20-03-2-1.jpg
 • Op zaterdag 14 maart 2020
 • van 10 – 15 uur
 • Inclusief: canvas/hout 30*30, 5 cupjes verf, koffie/thee en iets lekkers, vegetarische soep (wel eigen lunch meenemen)
 • Prijs: € 70 p.p.
 • Locatie: Drunen

Programma Cursus Dotpainting.

.

8 April 2020 mandala op hout of canvas 30*30
13 Mei 2020 op gereedschap/oud ijzer
1 Juli 2020 Aboriginal Art; van dot naar dot je eigen verhaal vertellen op canvas of hout 30*30
   

Op woensdagavond, één maal per maand, van 19 – 22 uur.

In Centrum Hart in Hart, Sprangseweg 2 in Waalwijk, prachtige locatie.

Kosten € 115 p.p. voor 3 avonden (minimale deelname 4 personen)

Inclusief canvas/hout, verf en koffie/thee/koek.

Meer verdieping in de dottechniek, werken op verschillende materialen, het maken van complexere designs en werken vanuit de intuïtie.

Aanmelden info@dotted-art.com

Warme groet, Nicky

Workshop Dotpainting de basistechniek op 15 februari 2020

In deze workshop leer je de dottechniek, hoe zet je mooie volle dots op je werk zet, de verfbereiding, waar let je op bij het maken van patronen en welke kleurcombinaties werken gelet op de achtergrond. Eerst ga je oefenen op papier en daarna ga je aan de slag met dotten op een steen. Samengevat, deze workshop is gericht op het aanleren van de techniek van het dotten en het maken van mooie dot kunstwerken.

Wat het dotten zo bijzonder maakt is de herhaling, die rustgevend werkt en een meditatief effect heeft. Het is prachtig dit te ervaren.

 • Prijs € 35.- per persoon
 • Inclusief jouw prachtig gedotte steen, 3 cupjes verf, informatiemap en koffie/thee
 • Locatie in Drunen
 • Aanmelden via info@dotted-art.com

Workshop Dotpaint je Valentijnshart.

Vind je het leuk om een valentijnshart te maken voor je lief of voor je lieve zelf? Een valentijnshart met jouw bijzondere intentie erin verwerkt.

De workshop vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 in Drunen. Prijs € 40 per persoon. We starten om 9 uur tot 12 uur. Inclusief canvas/hout 30*30, 3 cupjes verf, koffie/thee/koek. Aanmelden via info@dotted-art.com.

Dotpainten is een manier om je op creatieve wijze te uiten. Het zetten van dots werkt meditatief, intuïtief en je maakt verbinding met jezelf. Dotpainten en dus creativiteit ligt heel dicht bij je gevoel. In je dotpaint kunstwerk verwerk je bewust en meer nog onbewust die intentie die voor jou zo belangrijk is.

Mocht je denken dat je echt geen hart wilt maken, is dat helemaal oké. Het valentijnshart is een metafoor voor liefde voor de ander of liefde voor je lieve zelf en heeft vele verschijningsvormen. Dus voel je vrij en kom gezellig dotten!

Lieve groet,

Nicky

Workshop Valentijnshart op zaterdag 8 februari 2020.

Vind je het leuk om een Valentijnshart te maken voor je lief of voor jezelf? Een Valentijnshart met jouw bijzondere intentie erin verwerkt.

Dotpainten is een manier om je op creatieve wijze te uiten. Het zetten van dots werkt meditatief, intuïtief en je maakt verbinding met jezelf. Dotpainten en dus creativiteit ligt heel dicht bij je gevoel. In je dotpaint kunstwerk verwerk je bewust en meer nog onbewust die intentie die voor jou zo belangrijk is.

Mocht je denken dat je echt geen hart wilt dotpainten, is dat helemaal oké. Het valentijnshart is dan ook een metafoor voor liefde voor jezelf of liefde voor de ander en heeft vele verschijningsvormen. Dus voel je vrij en kom gezellig dotten!

De workshop vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 van 9 – 12 uur. Het adres is: De Amazone 5 in Drunen. De prijs is € 40 p.p. Inclusief koffie/thee/koek, hart en 3 cupjes verf. Aanmelden via info@dotted-art.com

Kom je met een groep van 4 personen, dan krijgt de aanmelder van deze groep een zeer aantrekkelijke korting.

Lieve groet,

Nicky

WORKSHOPS 2020.

 • TALKINGSTICK, zaterdag 25 januari van 9-16 uur, € 95
 • BASISTECHNIEK, woensdag 29 januari van 19-22 uur, in HartinHart te Waalwijk, € 35
 • VALENTIJNSHART, zaterdag 8 februari van 9-12 uur, € 40
 • BASISTECHNIEK, zaterdag 15 februari van 13-16 uur, € 35
 • DOTPAINTING OP VOORWERP NAAR KEUZE, zaterdag 7 maart van 9-12 uur, € 40
 • MANDALA DOTPAINTING, zaterdag 14 maart van 10-15 uur, € 70
 • FAMILYTREE DOTPAINTING, zaterdag 11 april van 9-16 uur, € 95
 • BASISTECHNIEK, zaterdag 18 april van 9-12 uur, € 35
 • BASISTECHNIEK, zaterdag 9 mei van 13-16 uur, € 35
 • SURPRISE DOTPAINTING DAY, zaterdag 16 mei van 10-15 uur, € 70
 • ME TIME DOTPAINTING DAY, zaterdag 13 juni van 10-15 uur, € 70
 • BASISTECHNIEK, zaterdag 20 juni van 9-12 uur, € 35

De workshops vinden plaats in Drunen, behalve 29 januari. Deze workshop vindt plaats in HartinHart in Waalwijk. Een mooie locatie met een mooie energie om met dotpainting aan de slag te gaan. Aanmelden via de mail graag o.v.v. welke workshop je wenst.

Lieve groet,

Nicky

De mail werkt weer! GELUKKIG!

Vanaf nu, zaterdag 7 december 2019 17 uur, werkt de mail weer.

Mocht je in het verleden mij gemaild hebben en niets vernomen hebben? Heel vervelend en onze excuses hiervoor. Ik hoor graag je vraag of aanmelding, daarom wil ik je uitnodigen me weer te mailen. Ik hoor graag van je en wens je een fijn weekend!

1 2 3 5