“IN VERTROUWEN GRENZEN STELLEN

ÉN

IN CONTACT BLIJVEN MET JEZELF EN DE ANDER.”

Hoe zien jouw grenzen eruit en hoe functioneren die? Heb jij invloed op je grenzen en hoe word je bewust van je eigen grenzen en die van de ander?

Misschien kun je deze vragen beantwoorden. Het kan ook zijn dat je niet bewust bent dat je grenzen hebt. Wel merk je dat je in bepaalde situaties je niet prettig voelt. Hoe jij bepaalde situaties ervaart, kan te maken hebben met je grenzen.

Als we het over grenzen stellen hebben, herken je de volgende uitspraak misschien wel: “Je bent over mijn grenzen gegaan!”, maar wat is die grens en hoe ziet die grens eruit en wie/wat zit binnen jouw grens?

Onze innerlijke grenzen benoemen en bewust van worden, dát gaan we doen in de workshop en wel op een speelse wijze. Dus geen theorieën, wel veel doen en creatief zijn.

In deze workshop ga je op liefdevolle wijze je grenzen waarnemen en zichtbaar maken. Door dit waarnemen ontstaan inzichten, die het mogelijk maken dat je een volgende stap kunt zetten op je levenspad.

Deze workshop duurt een dag. In de ochtend richten we ons op het zichtbaar maken van je eigen grenzen en de middag staat in het teken van je inzichten zichtbaar maken op canvas of hout.

Nieuwsgierig naar je eigen grenzen? Meld je aan…

Informatie:

  • Data zijn: Vrijdag 18 oktober 2019 en Zaterdag 23 november 2019
  • Duur: 9 uur tot 16 uur
  • Inclusief: canvas/hout 30*30, 3 verfcupjes, koffie/thee/koek, vegetarische soep (wel zelf lunch meenemen)
  • Prijs: € 95
  • Locatie: Drunen

Aanmelden via de mail.

Comments are closed.