Een mandala is een spiritueel symbool en betekent “magische cirkel” in het Sanskriet. Het maken van een mandala stimuleert de verbinding tussen ratio en gevoel en heeft een meditatieve werking.

Bij het maken van een mandala gaat het om het proces, werken vanuit je intuïtie en contact maken met jezelf. Een mandala kan ook gemaakt worden vanuit een vraag en krijgt daardoor een speciale betekenis. Het maken van een mandala heeft iets magisch.

Een mandala maken met de dotpainting techniek is werken vanuit dezelfde principes, namelijk intuïtief, meditatief, in het nu zijn, verbinding maken met jezelf en het werkt helend.

Deze dag gaan we eerst aan de slag met het oefenen van de dottechniek en krijg je alle informatie hierover, dus als je de techniek niet beheerst kun je toch meedoen. Beheers je deze techniek wel, dan kun je meteen starten met de mandala en zal ik je informeren over wat complexere patronen en als je wilt deze te gaan gebruiken in je mandala.

De workshop vindt plaats op:

  • Zaterdag 26 september 2020 =VOL
  • Vrijdag 23 oktober 2020
  • Zaterdag 14 november 2020

De tijd is van 10-15 uur met eventuele uitloop.

Je kunt van tevoren kiezen of je canvas of een houten paneel wilt in de maat 30*30.

Deze workshop is ook inclusief 5 cupjes verf, koffie/thee met iets lekkers. Voor de lunch maak ik vegetarische soep (wel je eigen lunch meenemen).

De locatie is in Drunen en de kosten € 70 p.p.

Heb je vragen en voor aanmelden, graag via http://www.dotted-art.com

Wil je een gezellige dag, met creativiteit en tijd voor jezelf, dan is deze dag daar een leuke invulling van.

Warme groet, Nicky

Comments are closed.