Hallo allemaal!

Wat een voorjaar en zomer. We moesten ons allen aanpassen ivm het Covid 19 virus en onze balans zoeken in bijna alles wat we deden en dat vroeg veel van ons. Dan is het ook weer fijn dat je nu weer nieuwe dingen kan gaan ondernemen, oké aangepast dan!

De workshops ga ik weer plannen. Door de maatregel van het RIVM zal ik rekening houden met de 1.5 meter afstand en dat zal betekenen dat de workshop 1 of 2 deelnemers zal hebben.

Dat heeft ook zijn voordeel, je krijgt veel aandacht om het dotten aan te leren en je eigen werkstuk te maken.

Je kunt je nu dus al aanmelden voor een workshop, dan kijken we samen naar een datum die voor ons beiden geschikt is. Dit kan in het weekend of door de week. Wel vindt de workshop altijd overdag plaats.

De basisworkshop dotpainting duurt 3 uur. Deze vindt plaats in Drunen. Je leert de techniek van het dotten, de verfbereiding etc. Deze informatie krijg je ook mee op papier, zodat je het altijd kunt terug vinden. In deze workshop start je met het oefenen op papier en daarna ga je je eigen steen dotten met jouw kleuren en motief. De kosten zijn € 35.

Dotpainten doet meer dan een dot verf zetten op een steen. Als je de smaak te pakken hebt, zul je merken dat het je ontspanning geeft, je in het nu leeft en eventjes je problemen los mag laten. Even bij jezelf komen, heerlijk toch!

Comments are closed.